Naši proizvodi

Pridružite nam se

Uvijeti poslovanja

1.Uvod

Niže navedeni uvjeti poslovanja online trgovine www.xbeauty.hr sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZZP), s preporukama vijeća i u skladu s kodekom e-poslovanja. Online trgovina www.xbeauty.hr je informacijski sustav s ciljem prestavljanja i prodaje proizvoda za korisnika. Korisnik je osoba koja koristi naš sustav, odnosno kupac u online trgovini, nadalje u tekstu kupac. Opći uvjeti online trgovine www.xbeauty.hr pojašnjavaju prava kupca i poslovnih odnosa između prodavatelja i kupca.

2. Narudžba

Kratak opis načina kupovine u internet trgovini xbeauty.hr možete pronaći na slijedećem linku.
(Postupak narudžbeKupac može vrlo jednostavno na stranicama internet trgovine xbeauty .hr birati između različitih proizvoda za ljepotu. Ukoliko kupac nađe proizvod koji mu se dopada i želi ga kupiti, tada mora pritisnuti ikonu naruči. Na taj način dodao je proizvod u "online košaricu". Tada mu se otvara novi prozor koji ga upozorava da je proizvod dodan u košaricu te mu dopušta mogućnost povratka u online trgovinu (ikona natrag u trgovinu) gdje bira dalje između drugih proizvoda ili se pritiskom na ikonu nastavi s kupnjom, kupac kreće dalje u postupku zaključivanja kupnje. Online trgovina uređena je na način da kupac uvijek ima pristup košarici te može provjeriti u svakom trenutku svoj asortiman odabranih proizvoda. Kada kupac odabere ikonu u košarici, tada se otvara stranica sa pregledom kupljenih artikala. Potvrda kupovine je sastavljena od četri koraka potvrde narudžbe. U navedenim koracima se kupac vrlo jednostavno kreće preko ikona napred i natrag. Prvi korak je pregled košarice. Tu kupac jednostavno izabire željenu količinu izabranih proizvoda ili odstranjuje izabrane proizvode iz košarice. U drugom koraku kupac daje svoje informacije; ime i prezime, adresu za dostvu, kontaktni email preko kojega će teći nadalje komunikacija. Treći korak je biranje naćina plaćanja. Više o različitim načinima plaćanja i troškovima poštarine možete pročitati u uvijetima poslovanja. Četvrti korak je pregled kompletne narudžbe što je i sažetak kupljenih proizvoda, ukupne cijene i podataka o kupcu . Ako kupac potvrdi četvrti korak, tada se kupcu prikaže potvrda narudžbe (Zahvaljujemo se na narudžbi...). U tom trenutku kupac može smatrati narudžbu zaključenom.)
Po potvrdi narudžbe kupac u roku od 24 sata od narudžbe prima od prodavatelja potvrdu narudžbe /pošiljanja na njegov e-mail ili potvrdu pošiljanja preko SMS poruke na njegov mobitel (ukoliko je narudžba zapriljena nakon petka u 13:00 potvrdu narudžbe SMS-om kupac će zaprimiti u ponedjeljak nakon što paket bude poslan). Kupac može raskinuti potvrđenu narudžbu u roku od dva sata nakon kupnje. Raskid potvrđene narudžbe kupac dostavlja na e mail info@xbeauty.hr , SMS-om na broj 097 701 56 33 ili telefonskim pozivom. U slučaju da kupac u dogovorenom roku ne opozove narudžbu tada se smatra da je ugovor o kupnji proizvoda između kupca i prodavatelja (potencijal d.o.o.) sklopljen a narudžba potvrđena. Prodavatelj zatim u dogovorenom roku robu pakira te ju otprema u poslovnicu Hrvatske pošte. Ugovor o kupnji (narudžba) je pohranjena u elektronskom obliku na serveru prodavatelja i kupcu je dosupna na uvid zamolbom na email prodavatelja info@xbeauty.hr. Kupac može jednostvno provjeriti točnost informacija ili dobiti informacije oko dostave na email prodavatelja info@xbeauty.hr ili pozivom na broj 097 701 56 33. Kupcu su prilikom kupovine dostupna tehnološka sredstva koja omogućuju nakon uočavanja i prepravljanje pogrešaka prije nego kupac potvrdi da je sa narudžbom sve u redu te potvrdi narudžbu. Pregled košarice je dostupan u svakom trenutku i omogućeno je lako kretanje po svim djelovima internet trgovine Xbeauty. Prije krajnje potvrde narudžbe kupcu je omogućen i cjelovit pregled narudžbe te mu se ostavlja još jedna mogućnost pomaka unatrag u narudžbi kako bi odstranio neželjene proizvode ili količinu.

3. Rok dostave, dostava

Prodavatelj je dužan u dogovorenom roku zapakirati i poslati naručeni proizvod. Ukoliko je narudžba izvršena od strane kupca putem web formulara, SMS-om, ili putem elektronske pošte radnim danom do 13 sati, prodavatelj pošiljku šalje isti dan. Ukoliko je narudžba izvršena nakon 13 sati, pošiljku prodavatelj šalje prvi sljedeći radni dan. Partner za dostavljanje pošiljki je GLS. Službeni rok dostave GLS je 3 radna dana. Ukoliko kupac ne primi pošiljku u roku od 4 radna dana od primitka potvrde narudžbe/pošiljanja, molimo da nas se nazovete na naš broj ili obavijesti na naš e-mail. Prodavatelj je dužan proizvod zapakirati i dostaviti kupcu u debeloj neprozirnoj kuverti sa zračnim jastucima.

4. Troškovi poštarine

Poštarina je besplatna u slučaju plaćanja internet bankarstvom, općom uplatnicom ili kreditnim karticama. U slučaju plaćanja pouzećem za iznos narudžbe iznad 400,00 kn kupac je oslobođen troškova poštarine. Za narudžbe koje su manje od 400,00 kn, a plaćaju se pozećem troškove poštarine plaća kupac. U tom slučaju troškovi poštarine iznose 30,00 kn.

5. Cijena

Cijene proizvoda su u kunama i uključuju PDV. Cijene su podložne izmjenama bez prethodne najave.

6.Plaćanje

Prodavatelj omogućuje tri naćina plaćanja:Prilikom plaćanja po pouzeću prodavatelj pošiljku šalje preporučeno s otkupninom. Plaćanje otkupnine i troškova pošiljanja plaća kupac prilikom preuzimanja pošiljke u poštanskom uredu od strane poštanskog službenika ili u svom domu od strane poštara. Plaćanje je moguće i prema predračunu direktno na žiro račun prodavatelja. Pošiljka se šalje nakon primitka pune uplate naznačene u predračunu na prodavatelj žiro račun. Treći način plaćanja je plačanje kreditnim karticama preko Paypala. Paypal je najsigurniji način plačanja za VISA i Mastercard kreditne kartice te omogućava 100%-tnu sigurnost za kupca.

7.Otkaz narudžbe

Kupac može raskinuti potvrđenu narudžbu u roku od dva sata nakon kupnje. Raskid potvrđene narudžbe kupac dostavlja na e mail info@xbeauty.hr , SMS-om na broj 097 701 56 33 ili telefonskim pozivom. U slučaju da kupac u dogovorenom roku ne opozove narudžbu tada se smatra da je ugovor o kupnji proizvoda između kupca i prodavatelja (potencial d.o.o.) sklopljen a narudžba potvrđena.

8. Odricanje od odgovornosti

Prodavatelj zadržava pravo izmjene Uvjeta i odredba u bilo koje vrijeme i u svakom slučaju, bez obzira na razloge i bez prethodne najave. Prodavatelj ulaže napore kako bi se osigurala ažurnost i točnost informacija objavljenih na svojim stranicama. Unatoč tome, svojstva proizvoda, rok isporuke ili cjena mogu se promjeniti prije nego prodavatelj ažurira podatke na internet stranicama. U tom slučaju, prodavatelj će obavijestiti kupca o promjenama i omogućiti mu da odustane od kupnje ili da zamjeni naručeni proizvod. Prodavatelj nije odgovoran za sadržaj mišljenja o proizvodima kojeg su napisali korisnici. Prodavatelj nije odgovoran za informacije koje su mišljenje korisnika i oslobođen je bilo kakve odgovornosti koje proizlaze iz podataka u mišljenjima i dojmovima korisnika.

9. Pravila o privatnosti

Prodavatelj se obavezuje zaštititi sve osobne korisničke podatake u skladu s Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Prodavatelj će osobne podatke koristiti isključivo za potrebe narudžbi (slanje informativnog materijala, ponudi, te računa), te ostalu potrebnu komunikaciju. Osobni podaci niti u kojem slučaju neće biti predani neovlaštenim osobama. Prodavatelj koristi najnovija tehnološka i organizacijska sredstva za zaštitu, prijenos i pohranu osobnih podataka i podataka o plaćanju. Prodavatelj u tu namjenu koristi 128-bitni SSL certifikat.

10. Pritužbe i sporovi

Prodavatelj poštuje postojeći Zakon o zaštiti potrošača, a obvezan je uspostaviti učinkovit sustav rješavanja pritužbi. Ukoliko kupac ima pritužbe moli se da se obrati telefonom, putem e-maila ili pismeno na adresu. Prodavatelj će u roku od pet radnih dana potvrditi primitak pritužbe i nastaviti dalje komunikaciju sa kupcem u dobroj namjeri rješavanja pritužbe ili spora. U dobroj namjeri prodavatelj će nastojati riješiti sve nesuglasice, pritužbe ili sporove mirnim putem, sporazumno.

Internet portal xbeauty.hr Vam želi da uživate u kupnji i upotrebi naših proizvoda.
 

Ne propustite
Mogućnosti plaćanja
Svi naši proizvodi
Besplatna poštarina
Slijedite nas
Informacije
Produkcija: MMstudio
0 proizvoda
Ukupno
0,00 kn