XNAIL (3 ml)

je učinkovito rješenje za zanoktice, kožu oko noktiju i za čvršće nokte. Naši nokti zahtijevaju jednako toliko pozornosti koliko i koža.

Uštedite na manikuri s Xnailom!

Naši nokti zahtijevaju jednako toliko pozornosti kao i koža. Nokti mogu ukazati na puno toga - od nedostatka željeza i vitamina, pada imuniteta pa sve do kožnih bolesti. Xnail sadrži ulje šafranike, keratin i vitamine za ovlaživanje, zaštitu i njegu noktiju i kožice oko noktiju. Prirodan, uravnotežen i učinkovit spoj osigurati će da ovi važni sastojci prodru u korijen noktiju, nahrane ih i proljepšaju vaše nokte. Korištenjem Xnail-a možete značajno umanjiti pojavljivanje zanoktica.
Cijena:
129,00 kn
Vonje:
I nokti trebaju svoju hranu.

Naše ruke su svakog trena na udaru, jedan su od najizloženijih dijelova našeg tijela, a imaju vrlo tanku kožu čija debljina ne prelazi dva milimetra. Vanjski svijet je štetan kako za kožu tako i za nokte, koji lako mogu postati meki i lomljivi. Ako želite čvrste i lijepe nokte morate paziti na pravilnu njegu kože oko noktiju jer ona štiti od prodora bakterija i sprječava infekcije. Ako želite čvrste i lijepe nokte, potrebno ih je redovito vlažiti i njegovati prirodnim, nježnim, hranjivim serumom Xnails.

Xnail sadrži ulje šafranike (Carthamus tinctorius) koje potječe iz Azije i vrhunska je hrana za vaše nokte. Isto tako sadrži i aminokiseline, keratin, vitamina A, vitamina E i sezamovo ulje koji će prodirati u korijen noktiju i voditi brigu o zdravlju i sjaju vaših noktiju.


Pratite nas na društvenoj mreži facebook:
https://www.facebook.com/Xbeauty.hr

Nemojte propustiti pogledati i ostale naše proizvode!

-50%
Mesoroller
436,00 kn
Cijena:
218,00 kn
Xnail
Cijena:
129,00 kn
Ne propustite
Mogućnosti plaćanja
Svi naši proizvodi
Besplatna poštarina
Slijedite nas
Informacije
Produkcija: MMstudio
0 proizvoda
Ukupno
0,00 kn